Milan Rastavac više nije Krstajićev pomoćnik

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Rastavac više nije Krstajićev pomoćnik

Samo nekoliko dana pred okupljanje reprezentacije Srbije pred prve mečeve u Ligi nacija, selektor Mladen Krstajić ostao je bez važnog člana stručnog štaba.

Milan Rastavac više nije član stručnog štaba reprezentacije Srbije. Prvi pomoćnik Mladena Krstajića nema više dozvolu Ksantija da radi u reprezentaciji. Rastavac je trener Ksantija više od godinu dana i klub više ne želi da "deli" trenera sa Orlovima.

Iako su reprezentativni termini uvek odvojeni od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << klupskih obaveza nije praksa nigde u svetu da treneri rade i u klubu i u reprezentaciji. Ksanti je imao razumevanja do sada, ali izgleda da je došlo vreme da vrate svog trenera u klub.

Reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak u Staroj Pazovi za pripreme pred mečeve Lige nacija sa Litvanijom i Rumunijom, a uz Mladena Krstajića u stručnomštabu će biti Milan Obradović, Ljubiša Ranković, Nemanja Jovšić i Marko Stojanivić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Krstajić ostao bez prvog asistenta!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018

Prvi asistent selektora fudbalske reprezentacije Srbije napustio je stručni štab Mladena Krstajića...Stručni štab selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića imaće jednog člana manje u odnosu na Svetsko prvenstvo u Rusiji...Prvi asistent selektora "Orlova" Milan Rastavac napustio je stručni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.