Kako su Hrvati sprečili povike Za dom spremni?

Izvor: B92, 28.Mar.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su Hrvati sprečili povike 'Za dom spremni'?

Ivan Zvonimir Čičak, predsednik Hrvatskog helsinškog odbora, otkrio je je kako su uspeli da spreče uvredljive, političke i diskriminišuće povike na Maksimiru. Na meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji između Hrvatske i Ukrajine posmatralo je 27.351 navijača, ali se za vreme susreta, za razliku od prethodnih duela, nisu mogli čuti spomenuti, karakteristični povici.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako su Hrvati sprečili besramni ustaški pozdrav "Za dom spremni"?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2017

Hrvati su strepeli od novih izliva antisrpske histerije i mržnje na meču protiv Ukrajine na "Maksimiru", u meču kvalifikacija za Mundijal u Rusiji naredne godine, ali ovaj put nije bilo uvredljivih parola, poput "Srbe na vrbe ili "Za dom spremni"...Predsednik Hrvatskog helsinškog odbora Ivan Zvonimir...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.