Kako Zlatan kaže: Ovo su neki od najvećih Ibrahimovićevih bisera

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Zlatan kaže: Ovo su neki od najvećih Ibrahimovićevih "bisera"

Zlatan Ibrahimović je definitivno igrač koji na svaki način ume da uzbuni javnost. Sjajan i ubojit na terenu, a oštar na jeziku, Ibrahimović je svojim izjavama često umeo da nasmeje, ali i naljuti. Ovo su neki od njegovih "najvećih" bisera.

- Zlatan ne ide na audicije - rekao je Ibrahimović još na početku svoje karijere kada je malo nedostajalo da iz Malmea ode u Arsenal. Sve je već bilo dogovoreno, međutim Venger je želeo da ga dovede na probu, što je Zlatan odbio.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />- Jedno je sigurno, biće dosadno gledati Svetsko prvenstvo bez mene - rekao je Ibra pred Mundijal u Brazilu nakon što je njegova Švedska u baražu za plasman poražena od Portugalije. Kako su igrali Ronaldo i družina nije mnogo pogrešio.

Znao je Ibrahimović da udari na pojedine fudbalere, baš onako iz čista mira, a jedna od njegovih "žrtvi" bio je norveški napadač Džon Kerju, čijim fudbalskim sposobnostima se Ibra narugao na svoj način.

- Ono što Kerju može da uradi sa loptom, to ja radim sa pomorandžom.

Kada su Ibrahimovića novinari pitali koji rođendanski poklon je idealan za njegovu suprugu, Zlatan je šeretski odgovorio:

- Ništa. Već ima Zlatana.

Znao je Ibra da se zakači i sa saigračima tokom karijere, a to je na svojim kostima osetio Rafael Van Der Vart, njegov kapiten u Ajaksu, koji je zamalo završio sa slomljenim nogama. Ipak, imao je Zlatan spreman odgovor i na njegove optužbe da je bio preoštar.

- Nisam te namerno povredio, i ti to znaš. Ako me ponovo optužiš polomiću ti obe noge, a tada će to biti namerno.

(Foto: Beta/AP Photo/Michel Euler)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.