JOKIĆ IGRA ZA SRBIJU: Medalja na SP kruna sjajne sezone

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKIĆ IGRA ZA SRBIJU: Medalja na SP kruna sjajne sezone

Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini – kaže srpski centar Srpski košarkaš Nikola Jokić potvrdio je danas da će igrati za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu i poručio da će dati sve od sebe da ekipa u Kini osvoji medalju.- Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na All staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari - rekao je Jokić Tanjugu.Pročitajte još TEODOSIĆ I BOGDANOVIĆ JASNI: Želimo što jači u KinuJokić u dresu Srbije ima osvojeno srebro sa Olimpijskih igara u Riju.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić igra za reprezentaciju na SP, izabran u najbolju petorku NBA lige

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2019

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić rekao je da je spreman da zaigra za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini...On je poručio da će dati sve od sebe da ekipa u Kini osvoji medalju..."Veoma sam zadovoljan svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.