GOBER JASAN Nismo došli da pobedimo Amerikance, već da osvojimo zlato

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOBER JASAN Nismo došli da pobedimo Amerikance, već da osvojimo zlato

I drugi “viđeni” finalista, Amerika, neće se boriti za medalju. Francuska je raspršila snove SAD i plasirala se u polufinale Mundobasketa.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,45 na pobedu Francuza protiv Argenitnaca.
Francuski košarkaš Rudi Gober poručio je da je cilj ekipe da osvoji zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Kini.
Došli smo da osvojimo zlato. Znali smo da neće biti lako. Mnogi su nas otpisali, ali pobedili smo – rekao je Gober.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> On je dodao da nije bio cilj da se pobede Amerikanci, već osvojiti zlato.
– Ništa ovo ne znači, ako na kraju ne budemo pobednici.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Gober je bio najbolji u ekipi Francuske, postigao je 21 poen, uz 16 skokova, tri blokade, dve asistencije i jednom ukradenom loptom. To je doprinelo da Francuska prvi put u istoriji pobedi SAD na Svetskom prvenstvu.
Reprezentacija SAD je prekinula niz od 58 pobeda u FIBA i olimpijskim takmičenjima, koji je počela osvajanjem bronze na Svetskom prvenstvu 2006. godine.
Ekipa Grega Popovića je pokušavala da postane prva koja je osvojila tri uzastopne titule na svetskim prvenstvima, pošto je osvojila tri uzastopne zlatne olimpijske medalje.
Selekcija SAD izborila je plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine, a u četvrtak od 13 časova igraće protiv Srbije za plasman od petog do osmog mesta.

The post GOBER JASAN Nismo došli da pobedimo Amerikance, već da osvojimo zlato appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gober: Ovo ništa ne znači ako ne osvojimo zlato

Izvor: B92, 11.Sep.2019

Francuski košarkaš Rudi Gober rekao je da je cilj ekipe da osvoji zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Kini...Francuska je u Donguanu pobedila aktuelnog šampiona selekciju SAD sa 89:79 i plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva..."Došli smo da osvojimo zlato. Znali smo da neće biti lako. Mnogi...

Nastavak na B92...

FURNIJE: Srbi su nas jednom napravili budalama, naučili smo lekciju

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 00:02

Jednom smo ispali budale. Više nećemo. Tako govori Evan Furnije, francuski košarkaš koji je, najviše uz pomoć Gobera i De Koloa ispratio Amerikance u tamniji deo košarkaške istorije. Furnije smatra da pobedom nad SAD još ništa nije završeno i podseća na Svetski kup 2014.. Naša kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.