Firmo srušio hrabre Meksikance, Liverpul se bori za titulu svetskog prvaka! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firmo srušio hrabre Meksikance, Liverpul se bori za titulu svetskog prvaka! (video)

Monterej odolevao sve do finiša susreta.

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u finale Svetskog klupskog prvenstva pošto su u polufinalu savladali Monterej rezultatom 2:1.

Krenulo je u strahovitom ritmu, već u 12. minutu "redsi" su stigli do vođstva golom Nabija Keite koji je iskoristio sjajnu asistenciju Salaha i zatresao mrežu Barovera.

Odgovorio je meksički klub samo dva minuta kasnije, Roželio Funes je iskoristio loše postavljanje odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpula i doneo izjednačenje svom timu.

Pretile su obe ekipe, igrao se odličan fudbal u prvom poluvremenu, ali se na odmor otišlo rezultatom 1:1.

Odmah u nastavku odličnu šansu imao je Pabon, međutim njegov udarac iz slobodnog udarca odbranio je Alison.

Uspeo je Origi da postigne gol koji je je ipak poništen, ali spasa za Monterej nije bilo u drugom minutu nadoknade vremena.

Aleksander-Arnold je ubacio loptu u kazneni prostor rivala, na nju je natrčao Roberto Firmino koji je inteligentnim udarcem doneo veliku pobedu Liverpulu.

U finalu Svetskog klupskog prvenstva u Dohi, "redsi" će igrati protiv Flamenga koji je juče savladao Al Hilal sa 3:1.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Za Brazilce fudbal je život VIDEO

Izvor: B92, 19.Dec.2019

Velika euforija vlada među navijačima brazilskog Flamenga, šampiona Južne Amerike, koji se u utorak plasirao u finale Svetskog klupskog prvenstva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.