Dečko Hali Beri, Van Hant, podelio golu fotografiju zvezde kako bi proslavio Dan Majki (FOTO)

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2024, 14:50

Dečko Hali Beri, Van Hant, podelio golu fotografiju zvezde kako bi proslavio Dan Majki (FOTO)

Van Hant, dečko poznate glumice Hale Beri, izazvao je kontroverzu na društvenim mrežama nakon što je objavio provokativnu fotografiju slavne glumice kako bi proslavio Dan Majki.
Na Instagramu je u nedelju podelio zanosni kadar 57-godišnje Hale kako pozira gola na balkonu. Uz sliku, Van se šaljivo obratio fanovima, napisavši: "
"Srećan Dan Majki iz dubine mog srca... Oh, s**anje, nisam trebao to objaviti!" Ali nije se zaustavio tu - dodao je: "Ali priznajmo, prilično je vruće!"
Na fotografiji, Hale pozira sa zadnjicom naslonjenom na ogradu od kovanog gvožđa dok nežno pruža ruke prema kameri i baca provokativan pogled preko ramena.
Foto: Instagram printscreen/vanhunt...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.