Engleski sudija Oliver završio učešće u Kataru, Tejlor u igri za finale SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2022, 14:12

Engleski sudija Oliver završio učešće u Kataru, Tejlor u igri za finale SP

Engleski sudija Majkl Oliver završio je učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA), objavio je danas britanski "San".

Britanski mediji navode da je FIFA odlučila da Olivera vrati kući iako je odlično kontrolisao meč četvrtfinala SP između Brazila i Hrvatske.

Ovaj meč je u regularnom delu završen bez golova, a posle produžetaka bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 1:1. Hrvatska je izborila plasman u polufinale Mundijala posle boljeg izvođenja penala.

Oliver je u Kataru sudio mečeve grupne faze Kostarika - Japan (1:0) i Meksiko - Saudijska Arabija (2:1).

Britanski mediji navode da je na Mundijalu ostao drugi engleski sudija Entoni Tejlor, koji sa svojim pomoćnicima, ima velike šanse da vodi finale SP u Kataru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Englez Oliver ide kući, na SP ostalo još 12 sudija

Izvor: B92, 12.Dec.2022

Engleski sudija Majkl Oliver završio je učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA)...Britanski mediji navode da je FIFA odlučila da Olivera vrati kući iako je odlično kontrolisao meč četvrtfinala SP između Brazila i Hrvatske...Ovaj meč je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.