EURO: Vels nokautirao Belgiju!

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO: Vels nokautirao Belgiju!

Portugalija je posle velike borbe i penal ruleta izborila plasman u polufinale Evropskog šampionata iako do sada nikoga nije dobila. Tačnije rečeno slavila je samo protiv Hrvatske, golom Kvarezme u završnici drugog produžetka. Očekivalo se da će rival Portugaliji u polufinalu biti Belgija, ali sa takvim epilom se nisu složili momci iz Velsa.

Vels je pobedio Belgiju sa 3:1 San je postao java. Vels će se protiv Portugalije boriti za mesto u finalu Evropskog šampinata. Isti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << onaj Vels za koji su naši mediji procenili da je super što smo sa njima u grupi za plasman na Mundijal u Rusiji. Ali...

Razvoj situacije u prvom poluvremenu nije najavljivao kraj koji je usledio. Belgija je kao favorit opravdala tu ulogu u prvom poluvremenu. Golom Ninagolana poveli su sa 1:0 i otišli na odmor. Moguće je da su pomislili da je sve gotovo i da su odradili posao. Ali grdno su se prevarili. Viljams je pogodio za 1:1, Robson sa 2:1 i Voks za konačnih 3:1.

U polufinalu igraju Portugalija i Vels. Favorit je naravno na papiru Portugalija, ali ko sme sada da se kladi protiv Velsa. Selektor Srbije, Slavoljub Muslin ima dosta razloga za brigu. Vels je u polufinalu, Republika Irska je igrala veoma dobro kao i Austrija. Grzuija je pobedila Španiju pre polaska u Francusku, a Moldavija napreduje iz godine u godinu. Da li možemo do Mundijala? Otom, potom.

VELS: Hernesi, Dejvis, Vilijams, Čester, Gunter, Remsi, Lidelj, Alen, Tejlor, Bejl, Kanu. Igrali su još: King, Kolins i Voks.

BELGIJA: Kurtoa, Menijer, Aldervejd, Denijer, Lukaku, Ninangolan, Vitsel, Karasko, De Brujne, Azar, Lukaku. Igrali su još: Felaini, Maretnes i Burstajn.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.