UŽIVO: Vels - Belgija 3:1! Voks za polufinale (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Vels - Belgija 3:1! Voks za polufinale (VIDEO)

Pratite tekstualni prenost drugog četvrtfinala Prvenstva Evrope

VELS - BELGIJA 3:1 (1:1)

/Vilijams 30, Robson-Kanu 55, Voks 85 - Najngolan 13/

Lil

Stadion: „Pjer Moro“

Kapacitet: 50.186

Sudija: Damir Skomina (Slovenija)

VELS (3-5-2): Henesi - Čester, Vilijams, Dejvis - Tejlor, Alen, Ledli (od 78. King), Remzi (od 90. Kolins), Ganter - Bejl, Robson-Kanu (od 80. Voks).
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
BELGIJA (4-2-3-1): Kurtoa - Menija, Aldervajerld, Denajer, Dž. Lukaku - Vicel, Najngolan - Karasko (od 46. Felaini), De Brujne, Azar - R. Lukaku (od 83. Batšuaij).

KRAJ! ČUDO U LILU: VELS - BELGIJA 3:1! Vels je u polufinalu Prvenstva Evrope! Rival za plasman u finale biće im Portugalija, naredne srede.

Eden Azar je imao šansu u drugog minutu nadoknade, ali ionako je sve rešeno. Čeka se poslednji zvižduk sudije Skomine.

Igraće se tri minuta nadoknade vremena.

85. minut: GOOOOOL! Sem Voks je zapečatio sudbinu Belgije. Na centaršut Gantera sa desnog boka sjajno je reagova glavom i praktično potvrdio plasman svoje reprezentacije u polufinale Prenstva Evrope! Ko se ovome nadao?

83. minut: Umesto Romela Lukakua na terenu je Miši Batšuaji.

83. minut: Belgijanci su tražili penal, posle pada Najngolana u šesnaestercu, Skomina kaže da se igra nastavi.

80. minut: Umesto Robsona-Kanua na terenu je Sem Voks.

80. minut: I Vicel je probao sa distance. Nema gola.

78. minut: Menja i Kolman. U igrio je King umesto Ledlija.

77. minut: Zakasnio je Felaini, a bila je dobra šansa.

75. minut: Vilmots opet menja. Dris Mertens je na terenu umesto katastrofalnog Džordana Lukakua.

74. minut: Još jedna prilika za Belgijance. Posle centaršuta Aldervajerlda pokušao je glavom. Bilo je blizu.

73. minut: U ovom trenutku, na 17 minuta pre kraja, kvota na keca u KLAĐENJU UŽIVO je pala na 1,35. Iks je 3,45. A dvojka čak 14,00. Da li ćete juriti pobedu Belgije?

71. minut: Evo, konačno se bude Belgijanci. Probio je Kevin de Brujne, pokušao da uposli Lukakua na petercu, ali je pas presekao Čester i otklonio opasnost.

69. minut: Velšani kontorlišu zbivanja na terenu, Belgijanci posle primljenog gola deluju pogubljeni.

64. minut: Pokušavaju Belgijanci da se oporave, Kevin de Brujne se oprobao iz slobodnog udarca, ali bilo je to mlako za Henesija.

U ovom trenutku, pri rezultatu 2:1, kvote na KLAĐENJE UŽIVO su sledeće: 1 (1,65), X (3,10), 2 (6,75)

55. minut: GOOOOOL! Vels vodi! Vels je preokrenuo! Vels je na pragu istorijskog podviga. Robson-Kanu je napravio pravu malu majstoriju u kaznenom prostoru Belgije, u jeku napada Crvenih đavola, otresao sa svojih leđa dvojicu čuvara i lagano matirao Kurtou - 2:1. Još jedna asistencija Arona Remzija.

52. minut: Traje pritisak Crvenih đavola. Još jedna šansa za Lukakua, ali ispred njega interveniše Ešli Vilijams i izbacuje loptu u korner.

50. minut: Kako je krenula u prvom, tako je Belgija počela i drugo poluvrememe. Vrlo ofanzivno. Sad je pucao i Eden Azar, pre njega De Brujne. Neprecizno obojica.

48. minut: Prvu šansu u drugom delu imala je Belgija. Na centaršut Menijea nije dobro reagovao Romelo Lukaku. Iako je bio sam, neometan, napadač Evertona je glavom šutirao pored stative.

46. minut: Prvu izmenu na meču izvršio je Mark Vilmots. Umesto Janika Fereire Karaska u igri je Maruan Felaini. Da li to znači da se Belgijanci povlače, čuvaju rezultat?

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Belgija je ostavila bolji utisak u prvih 20-25 minuta, ali su Velšani preuzeli konce igre i do odlaska na odmor bili bolji rival. Možda vas i ubedili da se vredi na njih kladiti. Kvota u KLAĐENJU UŽIVO da će Vels pobediti je trenutno 5,00, tek malo veća nego pred početka susreta (4,90), dvojka na Belgijance u ovom trenutku je 2,25, a pre početka susreta bila je 1,90, dok je iks 2,25.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Vels - Belgija 1:1

45. minut: Pokušaj polu-kontre Belgijanaca, slabo ubacivanje Menijea. Na drugoj strani pokušao je Robson-Kanu.

43. minut: Opet korner i opet pretnja Velšana. Ponovo je glavom tukao Ešli Vilijmas, sad iznad prečke.

40. minut: Kvota u UŽIVO KLAĐENJU da sledeći gol daje Vels u ovom trenutku je 3,35, a da će pogoditi Belgija je 1,95. Da neće biti golova do kraja kvota je 3,75. Na koga se kladite?40.

34. minut: Kako igra Vels u ovim trenucima! Kao u transu. Sad je Geret Bejl napravio soloprodor i sa 20 metara dobro šutirao, ali je Kurtoa bio oprezan.

30. minut: GOOOOOL! Vels je izjednačio. Strelac je Ešli Vilijams. Odbrana Belgije je zaboravila na kapitena Velsa, a kapiten glavom sa pet metara pogodio cilj.

30. minut: U ovim trenucima Velšani su opasniji! Sve napade usmeravaju na Džordana Lukakua, koji je najslabiji akter meča i pored njega svi prolaze lagano.

26. minut: Kakva šansa za Vels! Tejlor je pucao za šest, sedam metara, posle sjajnog pasa Arona Remzija, ali je golman Belgije Tibo Kurtoa fantastično reagovao. Propala je velika prilika za ostrvsku selekciju.

25. minut: Velšani su tražili žuti karton za Azara, jer je ovaj posle starta Alena držao lotu rukom, ali je sudija Skomina procenio da tu nije bilo namere.

20. munut: Velšani posle primljenog gola pokušavaju da našu pukotinu u odbrani Belgijanaca, ali zasad nisu izvesli nijedan opasan napad, posle onog Bejlovog na startu.

13. minut - GOOOOOOOOOL! Kakva BOMBA Najngolana sa 25 metara udaljenosti!

10. minut - Odgovara i Vels preko Gereta Bejla, koji je sjajno pobio po levom boku, ali udarac odlazi u spoljni deo mreže.

7. minut - Tri velike prilike za Belgiju u jednom napadu! Probao je Karasko, potom Menije, a na kaju i Azar! Ipak, samo korner za selekciju Marka Vilmotsa. Opasno je bilo i nakon kornera De Brujea, ali nema promene rezultata.

5. minut - Ništa konkretno se ne dešava u Lilu, ali evo prve javne opmene. Žuti karton je dobio Ben Dejvis.

POČELA JE UTAKMICA!

Vreme je da dobijemo drugo polufinalistu Prvenstva Evrope. Sinoć su se među četiri najbolja tima plasirali Portugalci, pošto su tek boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacili Poljake (5:3, 1:1, 1:1), a njima će na crtu pobednik duela Vels - Belgija, koji je od 21 sat na programu u Lilu.

Za one kojima je promaklo, informacija da je nekoliko stotina navijača reprezentacije Velsa zarobljeno ispred i u kanalu Eurotulen, koji preko Lamanša spaja Veliku Britaniju i Francusku.

MOZZART KVOTE: 1 (4,90), X (3,40), 2 (1,90)

Podsetimo se šta je pred meč rekao Kris Kolmen, strateg Velšana:

Lepo je biti u našoj poziciji, samo treba da radimo sve što smo radili do sada i uspeh je zagarantovan. Postoji pritisak u timu da nastavimo sa pobedama, jer smo pobeđivali na različite načine do sada. Nekada dominantno, nekad autogolom rivala... Pobeda je pobeda. Belgija je među najboljim selekcijama na svetu, ali sve zavisi od naše pripreme. Ne plašimo se što igramo s njima“.

Meč se nalazi u grupi 4+1 MOZZART Specijala Trostruki superpar što znači da se na njega možete kladiti po većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude. U tom slučaju kec vredi 5,15, iks je 3,60, a dvojka 2,00.

A evo i reči njegovog kolege sa suprtne strane, Marka Vilmotsa:

„Treba samo da nastavimo u istom ritmu kao do sada, a ništa ne smemo da prepustimo slučaju jer se radi o odličnom rivalu. Svaki trener se plaši da njegov tim nema loš dan pa i ja. Velšani su ekipa koja ima veliku brzinu, igraju dobar fudbal, a većina njih nastupa u Premijer ligi. Međutim, ovo nije utakmica iz kvalifikacija, ulog je polufinale i idemo u Lil po tu nagradu“.

Pročitajte opširnu najavu četvrtfinala i glasajte u našoj ankteti ko će pobediti.

Selektori Krisl Kolmen i Mark Vilmots su se izabrali startere. Očekivano, Belgija sa istim snagama koje su iznele veći deo dosadašnjeg toka turnira, jer se kapiten Ešli Vilijams oporavio od povrede ramena zarađene u finišu susreta sa Poljskom.

►MOZZART Slobodne igre: Bejl daje gol, Vels pobeđuje - kvota 12.00

►MOZZART Slobodne igre: De Brujne daje gol, Belgija pobeđuje - kvota 3,90

Crveni đavoli su, pak, bili prinuđeni da menjaju odbranu, pa su umesto suspendovanog Tomasa Verlamena i i povređenog Jana Vertongena priliku dobili Džejson Denajer i Džordan Lukaku.

BET INFO: Pet najigranijih parova u kladionicama MOZZART do ovog trenutka su:

1. Vels - Belgija, tip 2, kvota 1,87, početak 21.00

2. Nišikori - Kuznjecov, tip bezh 1, kvota 1,17, početak 15.20

3. Gofin - Istomin, tip bezh 1, kvota 1,20, početak 15.20

4. Raonić - Sok, tip bezh 1, kvota 1,15, početak 17.20

5. Čilić - Lacko, tip bezh 1, kvota 1,10, početak 15.20

Kao i svakog dana i danas smo spremili humanitarni tiket, a današnji gost je Miloš Ninković nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji je zanimljivo tipovao, a sav dobitak namenio Institutu za majku i dete "dr Vukan Čupić".

Stigla je i naša standardna rubrika PREDLOZZI I TIPOVANJA. Pročitajte nekoliko predloga za danas, a napišite nam u komentarima i štra biste vi igrali.

LUDI TIKET, petak, 1.505.820 dinara: Bravo, majstore!

LUDI TIKET (-), petak, 11.054.358 dinara: Poljska odnela skoro 100.000 evra!

Dan otvaramo sa našom standardnom rubrikom NAJAVA DANA u kojoj se možete upoznmati sa najvažnijim događajima današnjeg dana.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Najgolan evrogolom doveo Belgiju u vođstvo, Vilijams izjednačio posle kornera (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2016

Drugi četvrtfinalni par čine Belgijanci i Velšani. Protivnik u polufinalu će im biti Portugalija Večeras je na programu drugi četvrtfinalni meč prvenstva Evrope u Francuskoj. U Lilu će snage odmeriti Vels i Belgija. Pobednik ovog meča će u polufinalu igrati protiv Portugalije....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.