Dončić: Preslabi smo, tuku nas po celom terenu VIDEO

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 17:40

Dončić: Preslabi smo, tuku nas po celom terenu VIDEO

Košarkašu Slovenije Luko Dončiću teško je pao novi poraz na Svetskom prvenstvu.

Ovoga puta je u razigravanju od petog do osmog mesta bolja bila Litvanija rezultatom 100:84.

"Ne bi smelo da bude teško. Mi smo u top 8. Zaista ne razumem zašto bi bilo teško. Pokušali smo, ali nije išlo", rekao je Dončić na startu.

Slovenija bi pobedom nad Italijom mogla da ostvari najbolji plasman na Svetskim prvenstvima u svojoj istoriji. Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će to biti dovoljan motiv?

"Nadam se da jeste. Za mene je igranje košarke svakako motivacija, a naročito za reprezentaciju. Utakmica je bila noć za noć. Bilo je teško povratiti noge i zaspati posle onog juče, ali šta je tu je. Nadamo se da će biti bolje u sledećoj utakmici", dodao je Dončić.

Slovenija je u manje od 24 časa odigrala dve utakmice, nakon što ju je prethodno eliminisala Kanada.



"Nisam baš mnogo spavao. To juče se brzo odvijalo. Još uvek su prisutni čudni osećaji",
smatra košarkaš Dalasa.

Ovo je bila već treća utakmica u kojoj je Slovenija primila sto poena.

"Preslabi smo, jednostavno. Preslabo igramo, nikog ne udaramo. Svi nas tuku, po celom terenu. To se vidi. A mi preslabo igramo", zaključio je Dončić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.