Dimitrovgradski karatisti na pripremama reprezentacije

Izvor: JužneVesti.com, 25.Avg.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrovgradski karatisti na pripremama reprezentacije

Karatisti „Caribroda“ Marko Todorov i Uroš Lekov prisustvovali su pripremama reprezentacije za nastup na Svetskom šotokan prvenstvu koje se oktobra održava u Poljskoj.

Pripreme na kojima je bilo oko 100 najboljih seniora, juniora, kadeta i pionira su održane u Subotici od 16. do 20. avgusta za nastup na Svetskom prvenstvu koje će se održati u gradu Dombrova Gornjiča.

Karate klub “Caribrod” predstavljali su Marko Todorov, koji će od ove jeseni nastupati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u najtežoj seniorskoj konkurenciji, i Uroš Lekov koji se takmiči u kadetskoj selekciji.

Pripremama je rukovodio stručni štab reprezentacije: selektor Aco Ćirović, Branislav Dmitrović, Dragan Radovanović, Igor Miladinović, Dejan Dašić, Nedeljko Rvović, Marko Marković, Ivana Margetić i Sanela Vajagić. Tehnički domaćin priprema bio je Karate klub „Enpi” iz Subotice, koji je omogućio vrhunske uslove za odvijanje priprema.

Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Poljskoj očekuje dobre rezultate, posle kvalitetno urađenih priprema u Subotici
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.