Di Marija: Sve osim trofeja - neuspeh!

Izvor: RTS, 28.Maj.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di Marija: Sve osim trofeja - neuspeh!

Anhel di Marija smatra da je svaki rezultat osim osvajanja Svetskog prvenstva neuspeh za Argentinu."Moraćemo da budemo spremni i da 'umremo' na terenu kako bismo postali šampioni sveta", rekao fudbaler Reala.

Argentinski fudbaler Anhel di Marija rekao je da je sve osim osvajanja Svetskog prvenstva biti neuspeh njegove reprezentacije u Brazilu.

"Ako ne osvojimo Svetsko prvenstvo, to će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << neuspeh. To je realnost. Ceo svet zna da je to neuspeh. Očekuje nas sedam teških utakmica. Moraćemo da damo sve od sebe kako bismo ostvarili svoj san. Moraćemo da budemo spremni i da 'umremo' na terenu kako bismo postali šampioni sveta", rekao je fudbaler Reala za argentinske medije.

Fudbalska reprezentacija Argentine je na poslednja dva šampionata sveta eliminisana u četvrtfinalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.