Bronza za Ivanu Španović!

Izvor: NTV.rs, 09.Mar.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bronza za Ivanu Španović!

Nasa atletičarka Ivana Španović osvojila je bronzanu medalju u skoku u dalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Sopotu. Treće mesto doneo joj je skok od 6 metara i 77 cm. Zlatnu medalju osvojila je Francuskinja Eloiz Lesije sa 685 cm, a srebro Britanka Katarina Džonson-Tomson, koja je imala slabiji rezultat za samo jedan centimetar. Zanimljivo je da je Ivana Španović bronzanu medalju osvojila i prošle godine na Svetskom prvenstvu na otvorenom održanom u Moskvi.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Moskva

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska bronza radosti i razočaranja

Izvor: Politika, 09.Mar.2014

Ivana Španović osvojila na Svetskom prvenstvu u dvorani treće mesto skokom od 6,77 m, ali time nije zadovoljna. – Zlato Francuskinji Lezije (6,85), srebro Britanki Džonson-Tompson (6,81) ..Svi ljubitelji atletike još se sećaju kako je Ivana Španović blistala prošlog leta u Moskvi na Svetskom...

Nastavak na Politika...

FOTO: Ivana i njena bronza

Izvor: Mondo, 09.Mar.2014

Srpska atletičarka pokazala svojim navijačima medalju osvojenu na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Sopotu, uz skroman..

Nastavak na Mondo...

Španovićeva: Presrećna sam

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2014

Ivana Španović je osvojila treće mesto na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Sopotu. Naša atletičarka nije krila zadovoljstvo zbog ovog uspeha.

Nastavak na Sportal.rs...

Ni aplauz, ni cveće: Niko nije dočekao bronzanu Ivanu Španović

Izvor: Blic, 10.Mar.2014, 15:17

Posle osvajanja bronze na dvoranskom Svetskom prvenstvu u atletici, našu Ivanu Španović niko od ovdašnjih zvaničnika nije dočekao na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"...Španovićeva je u poljskom Sopotu osvojila treće mesto u skoku u dalj, okitivši se tako još jednom svetskom bronzom, posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.