Novak Đoković: Nadal je favorit za titulu

Izvor: BKTV News, 07.Jun.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Nadal je favorit za titulu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da veruje da je Rafael Nadal favorit za titulu na Rolan Garosu, iako poslednjih nedelja igra zaista dobro.

Đoković i Nadal se u nedelju sastaju u finalu drugog Gren slema sezone, a to će im biti 42. međusobni susret. Španac trenutno vodi sa 22-19 u pobedama.
„Ne znam ko je od nas dvojice u prednosti pred finale. Moramo da uzmemo u obzir rezultate koje smo obojica imali na Rolan Garosu u svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << karijerama. Zbog toga mislim da nema sumnje da je on favorit za titulu ovde. Jeste da ja igram dobro, pobeda u finalu Mastersa u Rimu pre nekoliko nedelja mi daje samopouzdanje i veru u sebe pre finala“, istakao je Novak.
Novak je istakao i da će predstojeće finale biti i veliki fizički izazov za obojicu.
„Fizički izazov koji jedan drugom predstavljamo je takođe bitan faktor u našim mečevima. Znam da me čeka igrač koji odlično igra svaki poen, koji je sjajan rival. On je veliki borac i zbog toga znam da će to biti fizički zahtevan meč. Ali, spreman sam. Za sada je ovo dobar turnir za mene. Iza mene je težak meč sa Gulbisom, ali ću imati slobodan dan do finala, a i nije mi prvi put da se nalazim u ovakvoj situaciji. Znam kako treba da se spremim taktički, fizički i emotivno i da u nedelju odigram kako znam i umem“, naglasio je srpski teniser.
Izvor: B92
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIPREMA ZA RAFU: Nole igrao šah sa Bekerom, a mislio na Nadala

Izvor: Kurir, 07.Jun.2014

Nadal i Đoković igraće u nedelju u finalu Rolan Garosa. Srpski i španski teniser odigrali su 41 meč u karijeri, a Rafa vodi 22:19 u pobedama...PARIZ - Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je na društvenim mrežama sliku na kojoj se vidi kako igra šah sa svojim trenerom Borisom Bekerom...Na...

Nastavak na Kurir...

Borg: Nadal je favorit u finalu

Izvor: B92, 07.Jun.2014

Legenda tenisera Bjern Borg smatra da je Rafael Nadal blagi favorit u nedeljnom finalu Rolan Garosa...Osvajač 11 Gren slemova dao je Špancu prednost jer je u prošlosti izgubio samo jedan meč u Parizu...Najbolji teniser u istoriji Švedske kaže da nema omiljenog tenisera i dodaje da u tenisu ne postoji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.