Pariz, dan peti: Lajović u i drugi set!

Izvor: RTS, 29.Maj.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz, dan peti: Lajović u i drugi set!

Mladi srpski teniser Dušan Lajović igra svoj meč drugog kola protiv Estonca Zopa, trenutno vodi sa 2:0 u setovima. Jelena Janković savladala Japanku Kurumi Nare sa 2:0 (7:5, 6:0). Na terenu na kome je Jelena pobedila, poslednji meč po rasporedu igra Ana Ivanović protiv Elene Svitoline. Zimonjić i Nestor nastavljaju takmičenje u dublu. Direktni prenosi na programima RTS-a.

14.40 - >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << I drugi set za našeg mladog tenisera - 6:4! 

14.10 - Sjajni Lajović lako osvaja prvi set - 6:2, za svega 33 minuta. 

13.45 - Na terenu je i Dušan Lajović, koji igra meč drugog gola protiv Estonca Zopa. 

12.45 - Jelena Janković furiozno privodi set i meč kraju i sa ubedljivih 6:0 u drugom setu, plasirala se u naredno, treće kolo Rolan Garosa.

12.30 - Sve sigurnija igra naše teniserke. Jelena sigurno dobija svoj servis i vodi sa 4:0.

12.27 - Jelena uspeva da osvoji i drugi brejk za 3:0 u drugom setu i servira za 4:0. 

12.18 - Na startu drugog seta Jelena stiže do tri brejk lopte. Koristi drugu priliku i vodi sa 1:0. Jankovićeva servira da potvrdi prednost.

12.13 - Jankovićeva uspeva da dobije na svoj servis i posle 7:5 vodi sa 1:0 u setovima. U drugom setu prva servira Kurumi Nara.

 

12.07 - U ravnopravnoj igri tokom prvog seta, Jelena u finišu koristi drugu priliku za brejk i uz vođstvo od 6:5 servira za peti set. 

11.15 - Počeo je susret, prva na servisu Nare. 

11.10 - Uskoro počinje meč između Jelene Janković i japanske teniserke Kurumi Nare. 

Bogat dan nas očekuje na Rolan Garosu, naročito kada su u pitanju srpski teniseri. Jelena Janković i Ana Ivanović igraju svoje mečeve na "Filip Šatrijeu", a na terenu će biti i Dušan Lajović i Nenad Zimonjić.

Jelena Janković protiv Japanke Kurumi Nare otvara takmičenje na centralnom terenu pariskog kompleksa, a početak je planiran za 11 časova.

Na istom terenu, ali u poslednjem meču dana, igraće i Ana Ivanović, a protivnica će joj biti Ukrajinka Elina Svitolina.

Dušan Lajović svoj meč drugog kola igra na terenu broj 14, a protivnik će biti Estonac Jirgen Zop.

Takmičenje nastavlja i Nenad Zimonjić, koji u paru sa Danijelom Nestorom igra meč drugog kola, a protivnici će biti Španac Bautista-Agut i Holanđanin Sijsling.

Direktne prenose sa drugog grend slema u sezoni možete pratiti na programima Radio-televizije Srbije.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pariz, dan peti: Lajoviću i drugi set!

Izvor: RTS, 29.Maj.2014

Mladi srpski teniser Dušan Lajović igra svoj meč drugog kola protiv Estonca Zopa, trenutno vodi sa 2:0 u setovima. Jelena Janković savladala Japanku Kurumi Nare sa 2:0 (7:5, 6:0). Na terenu na kome je Jelena pobedila, poslednji meč po rasporedu igra Ana Ivanović protiv Elene Svitoline. Zimonjić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.