Izvor: Blic, 29.Dec.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopov je obijao kola, a onda se pojavio dečak (9) i UHAPSIO SE

Devetogodišnji dečak iz američke države Indijane, postao je prava senzacija nakon što je plastičnim pištoljem oterao lopova koji je pokušavao da obije automobil.

Policija je primila poziv da neko pokušava da obije vozilo u gradu Kokomo, na božićno jutro. Lopov se namerio na kamionet, ali nije računao da će se u njemu biti "naoružani" klinac.

Dispečer je rekao policiji da je lopov ukrao zeleni SUV marke "ševrolet", nakon što je imao bliski susret sa dečakom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Iako njegov identitet nije otkriven, "RT" prenosi da je bio "naoružan" plastičnim pištoljem.

Policija se zatim dala u poteru za lopovom u ukradenom vozilu, i uhapsila ga nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću. Udario je u kuću u kojoj je porodica večerala.

Uhapšen je Oli Dun (32), koji je optužen za krađu vozila ali i zbog toga što nije imao vozačku dozvolu. Kako se ispostavilo, od ranije poznat policiji još od 2014. godine. Obio je najmanje sedam automobila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LOPOV JE KRENUO DA OBIJE AUTO, A ONDA SE POJAVIO DEČAK (9): Kada čujete šta je uradio, oduševićete se!

Izvor: Kurir, 29.Dec.2017

Devetogodišnji dečak iz Indijane, postao je prava senzacija kada je plastičnim pištoljem oterao lopova koji je pokušavao da obije automobil.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.