Ne davimo Beograd: Šapić je kao predsednik opštine mogao da razbuca splavove na Novom Beogradu

Izvor: Beta, 08.Feb.2022, 17:07

Ne davimo Beograd: Šapić je kao predsednik opštine mogao da 'razbuca' splavove na Novom Beogradu

Pokret Ne davimo Beograd saopštio je danas da je potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić mogao da "razbuca" splavove na Savskom nasipu i kao predsednik opštine Novi Beograd."Mogao je i morao da vodi računa o bezbednosti gradjana svoje opštine, da poštuje upozorenja stručnjaka na uvećanu opasnost od poplava zbog nelegalnog bušenja nasipa radi priključivanja na vodovod, da podnosi krivične prijave protiv vlasnika nelegalno postavljenih splavova i da javno poziva sve ostale nadležne institucije da reaguju", naveo je taj pokret.Koalicija Moramo je poručila da će pokrenuti zakonske postupke protiv svih vlasnika nelegalnih splavova i vikendica i ukloniti nelegalne objekte, a štete će biti sanirane.Šapić nije reagovao ni na rešenje novobeogradske inspekcije iz 2018. godine o rušenju i uklanjanju nelegano izgradjenog puta kojim se kod autobuske okretnice u bloku 45 pristupa na Savski nasip, navodi se u saopštenju i dodaje da je on time omogućio zakonom zabranjen saobraćaj motornih vozila po nasipu."Na taj način, potez Savskog nasipa od okretnice do Ostružničkog mosta i Jakova postao je praktično magistrala kojom svakodnevo jezde hiljade automobila i tako urušavaju nasip", navedeno je.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić (SNS): Desetostruko bih olakšao dobijanje srpskog državljanstva

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

Nosilac liste Srpske napredne stranke (SNS) za beogradske izbore Aleksandar Šapić izjavio je danas povodom navoda o prijavama prebivališta građana iz Republike Srpske u Beogradu, da "ne zna šta je sporno u tome što država Srbija pokušava da izađe u susret ljudima koji žele da budu građani...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.