Ðoković ponovo bolji od Nadala

Izvor: Press, 21.Nov.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković ponovo bolji od Nadala

Ovaj meč odigran je u čast oproštaja od tenisa 33-godišnjeg Čileanca Nikolasa Masua.
"Ovo je neverovatno. Na mojoj oproštajnoj noći Nadal, Ðoković i Nalbandijan su ovde da mi pomognu da kažem zbogom tenisu. Ne znam šta da kažem. Mnoge uspomene su mi prošle kroz glavu - putovanja, mečevi, Dejvis >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kup, sve što mi je tenis pružio, hvala Bogu", rekao je Masu.
Masu je profesionalnu tenisku karijeru počeo pre 16 godina, a najveći uspeh u karijeri su mu zlatne medalje u singlu i dublu na Olimpijskim igrama u Atini 2004.
Nakon singla u Santijagu, odigran je meč u konkurenciji parova, a sav prihod koji je sakupljen od prodaje karata ide u dobrotvorne svrhe.
Ðoković danas putuje u Buenos Ajres, gde će odigrati novi egzibicioni meč, na kojoj će se David Nalbandijan oprostiti od tenisa.
Prema planu organizatora, Ðoković će na stadionu "La Rural" u nedelju, 24. novembra odigrati singl meč protiv Rafaela Nadala, a potom i dubl sa Huan Monakom protiv Nadala i Nalbandijana.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.