Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 11:56

Zvezdina atipična proslava titule: Bal na Savi

Svečanost zakazana za subotu

Crvena zvezda će sutrašnjim mečom protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca staviti tačku na uspešnu prvenstvenu sezonu. Pre tri sedmice tim Dejana Stankovića je i matematički obezbedio titulu, čeka se da Milan Borjan dobije veliki prelazni pehar posle sutrašnjeg meča.

Međutim, glavna svečanost biće održana u subotu. Crvena zvezda će na atipičan naslov proslaviti 32. titulu državnog šampiona. Zbog trenutne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << epidemiološke situacije, usled virusa korona, crveno-beli će uspeh proslaviti na vodi.

Kako bi se razlikovala od svih prethodnih ova generacija će osvajanje četvrtog pehara u nizu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom. Biće to svojevrstan bal na vodi, a pored prvotimaca proslavi će prisustovati i omladinci našeg kluba koji su takođe obezbedili titulu prvaka države. Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a crveno beli će zaploviti Savom od 19 časova i 30 minuta praćeni vizuelnim spektaklom. Klub i igrači su se odlučili na ovakav vid proslave zbog trenutne epidemiološke situacije. Svi koji se u tom trenutku nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.