Zvezdin Bal na vodi za proslavu titule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 10:46

Zvezdin "Bal na vodi" za proslavu titule

Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće 32. šampionsku titulu na originalan način - plovidbom Savom uz svojevrstan vizuelni spektakl, saopšteno je na sajtu kluba.

Kako se navodi, Zvezdin "Bal na vodi" održaće se u subotu uveče od 19.30 sati, a sem prvotimaca na brodu će biti i omladinci, takođe osvajači šampionske titule.

"Proslava će na ovaj način biti organizovana zbog trenutne epidemiološke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << situacije i svi koji se u tom trenutku nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda", navode crveno-beli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina atipična proslava titule: Bal na Savi

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021

Svečanost zakazana za subotu..Crvena zvezda će sutrašnjim mečom protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca staviti tačku na uspešnu prvenstvenu sezonu. Pre tri sedmice tim Dejana Stankovića je i matematički obezbedio titulu, čeka se da Milan Borjan dobije veliki prelazni pehar posle sutrašnjeg meča...Međutim,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.