Igrači Crvene zvezde (Starsport)
Igrači Crvene zvezde (Starsport)

Zvezdina atipična proslava titule: Bal na Savi

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.05.21. | 11:43

Svečanost zakazana za subotu

Crvena zvezda će sutrašnjim mečom protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca staviti tačku na uspešnu prvenstvenu sezonu. Pre tri sedmice tim Dejana Stankovića je i matematički obezbedio titulu, čeka se da Milan Borjan dobije veliki prelazni pehar posle sutrašnjeg meča.

Međutim, glavna svečanost biće održana u subotu. Crvena zvezda će na atipičan način proslaviti 32. titulu državnog šampiona. Zbog trenutne epidemiološke situacije, usled virusa korona, crveno-beli će uspeh proslaviti na vodi.

Izabrane vesti

Kako bi se razlikovala od svih prethodnih, ova generacija će osvajanje četvrtog pehara u nizu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom. Biće to svojevrstan bal na vodi, a pored prvotimaca proslavi će prisustovati i omladinci našeg kluba koji su takođe obezbedili titulu prvaka države. Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a crveno beli će zaploviti Savom od 19 časova i 30 minuta praćeni vizuelnim spektaklom. Klub i igrači su se odlučili na ovakav vid proslave zbog trenutne epidemiološke situacije. Svi koji se u tom trenutku nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.



tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara