Zvezdin “skalp” nije kao svaki drugi: Uprava Vojvodine nagradiće igrače ekstra premijama za pobedu u Beogradu

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin “skalp” nije kao svaki drugi: Uprava Vojvodine nagradiće igrače ekstra premijama za pobedu u Beogradu

Upravni odbor i Sponzorski pul FK Vojvodina odlučili su da igračima i članovima stručnog štaba dodele posebne premije u slučaju pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu.

Ekipa Nenada Lalatovića je posle devet kola, u kojima je zabeležila sedam pobeda i dva remija, lider prvenstva. Sa bodom više od beogradskih crveno-belih stiže u prestonicu gde želi da potvrdi epitet najprijatnijeg izennađenja sezone i eventualnom pobedom defintivno istakne kandidaturu za titulu.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tom smislu i uprava "lala" je čvrsto stala iza igrača za koje je pripremila specijalne premije ukoliko sa "Marakane" donesu tri boda.

- Zbog važnosti utakmice koja se u nedelju igra na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu i velike želje da se Vojvodina učvrsti na liderskoj poziciji na tabeli Super lige, Upravni odbor i Sponzorski pul kluba odlučili su da igračima i članovima stručnog štaba isplate ekstra premije ukoliko se ekipa sa gostovanja vrati sa osvojena tri boda - navodi se u saopštenju novosadskog kluba.

"Istovremeno, izražavamo veliku želju da na gostujućem terenu pokažemo jedinstvo navijača, igrača, stručnog štaba, sponzora i uprave kluba, te da na sportski i viteški način dođemo do pobede", poručili su Novosađani uz slogan: MI SMO JEDNO – TO JE NAŠA SNAGA!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.