Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin odgovor Ministarstvu: Mi smo već privatan klub, privatizacija bi naišla na otpor članova

Crvena zvezda je zvaničnim saopštenjem odgovorila na pitanja iz Ministartsva omladine i sporta vezana za eventualnu privatizaciju kluba, o čemu je Zvezdan Terzić još ranije izneo stav kluba. Saopštenje prenosimo u celosti.   „FK Crvena zvezda prezentuje javnosti odgovore koje je naš Upravni odbor uputio Ministarstvu omladine i sporta na...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveno-beli odgovorili Ministarstvu: Zvezda je već privatan klub - pripada svojim članovima!

Izvor: Sportal.rs, 16.Jul.2014

Ministarstvo omladine i sporta postavilo je nekoliko pitanja upravi FK Crvena zvezda vezanih za privatizaciju, a na sajtu crveno-belih objavljeni su i odgovori.

Nastavak na Sportal.rs...

Terzić: Svi klubovi, pa i Zvezda, se moraju skinuti sa tereta poreskih obveznika

Izvor: Sportal.rs, 16.Jul.2014

Zbog nejasnoća koje su u javnosti izazvali odgovori Fudbalskog kluba Crvena zvezda na pitanja Minstarstva Sporta o Zakonu o privatizaciji, vršilac dužnosti kluba Zvezdan Terzić je pojasnio, pre svega, odgovor crveno-belih koji je, kod nekih, izazvao malu zabunu: da je "Zvezda već privatan klub".

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda ne može u privatizaciju

Izvor: Akter, 16.Jul.2014

Zvezdan Terzić rekao je da taj klub ne može da se privatizuje, ali želi da u dogovoru sa Ministarstvom omladine i sporta pronađe model po kome bi dobio novu zakonsku formu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.