Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 10:31

Zvezdan Terzić: Prijović nadobudan, ni mnogo veći igrači se nisu tako ponašali

Generalni direktor Crvene zvezde o novoj sezoni...

Navijači su bili u euforiji, nadali su se domaćem špicu kakvog dugo nisu imali. I Crvena zvezda je bila uverena da je sve dogovorila sa Aleksandrom Prijovićem. Sve dok se u poslednjem trenutku situacija nije promenila za 180 stepeni nakon što je iskusni napadač, kako je juče i pisao Mozzart Sport, postavio jedan poslednji uslov. Generalni direktor Crvene zvezde nije želeo da otkrije koji, ali je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da nije bio fudbalski.

Pokazao je nadobudnost u pregovorima. Dolazili su mnogo veći igrači u Zvezdu, pa su se drugačije ponašali. Nisu samo finansije. Morao je da pokaže veću strast. I poštovanje. Nisu samo sportski i finansijski motiv“, rekao je Terzić na prvoj prozivci ekipe za narednu sezonu.

Odustalo se i od dovođenja Aleksandra Kolarova, ali tu bar nije bilo problema u komunikaciji. No...

Pričao sam sa Kolarovim, on je imao diskus herniju. Odmah nam je potreban, ali sada ne može. Zbog zdravlja“.

Nenad Krstičić je pak i dalje tiha patnja crveno-belih.

Nena je dobar dečko, ima želju da se vrati. On je dole, čekamo. Čekamo i Petra Stanića iz Želje“.

Najveći deo posla je ipak već obavljen.

Nama je pojačanje sto su ostali svi nosioci igre. Tu je i Aleksandar Dragović, igrač jačeg rejtinga od Nemanje Milunovića. Jošs je tu i Srđan Babić koji je igrao jaku ligu, sazreo. Vrlo je bitno za klubove kao što je Zvezda da sačuvaju tim. Znamo vec sada najboljih 11, a imamo još mesec dana. Poslali smo poruku široj javnosti potpisivanjem novih ugovora sa Aleksandrom Kataijem i Dekijem Stankovićem“.

Možda ni tu ne bude kraj?

Nadamo se novom ugovoru sa Mirkom Ivanićem“.

Što se tiče pojačanja, o kojima je više pričao sportski dirketor Mitar Mrkela...

Ne krijemo da hoćemo špica i levog beka. To nam je prioritet“.

Biće naravno i odlazaka?

Imali smo trend prodaja od 10.000.000 evra, to nam treba. Biće ponuda za mlade igrače“.

Dakle, u Ljutice Bogdana uveravaju da u miru čekaju početak priprema za novu sezonu.

Ovo su uobičajeni prvi sastanci, da budu uspešni i zdravi. Predočili smo im ciljeve. To su Liga šampiona, titula, trofeji. Znaju da nije lako igrati ovde, suočavaju se sa pritiskom. I sada nas čeka 56 mečeva bez prava na poraz. Trebaće i sreće, ali sreća treba da se zasluzili

PREPUCAVANJA S PARTIZANOM VAN DOBROG UKUSA

Govorio je Zvezdan Terzić još jednom i o novoj saradnji sa večitim rivalom Partizanom i predsednikom crno-belih Miloradom Vučelićem.

Dugo sam pricao sa Vučelićem, muče nas isti problemi. Uvek ćemo se poklopiti u svemu sem kod suđenja.  Tako je kod Reala i Barse. Prepucavali smo se van dobrog ukusa, drugi su profitirali. Ubuduće ćemo se viđati jednom mesečno“.

Naravno, sve sa ciljem da večiti preuzmu veći deo odgovornosti i u Fudbalskom savezu Srbije.

Bili smo pasivni. I neću da komentarišem ko rukovodi tamo. Moraju da imaju ozbiljno rukovodstvo. To treba da se reši kroz izbore. Očekujem novo rukovodstvo u FSS u novembru. Ali to su nam sekundarne stvari“.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.