Zvezda zove Delije - Besplatno na proslavu jesenje titule!

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zove "Delije" - Besplatno na proslavu jesenje titule!

Poslednju takmičarsku utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" u 2016. godini fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu od 18 časova, a uprava kluba odlučila je da ulaz na tribine bude besplatan.

Ukoliko naredne subote osvoje makar i jedan bod u susretu sa niškim Radničkim fudbaleri Crvene zvezde i zvanično će overiti titulu jesenjeg prvaka u domaćem šampionatu.

Biće to ujedno poslednja utakmica koju će crveno-beli odigrati na svom stadionu u 2016. godini i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to su razlozi zbog kojih je uprava kluba odlučila da ulaz na tribine bude slobodan.

Na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Crvena zvezda upućen je poziv navijačima da dođu na stadion "kako bi pozdravili fudbalere koji su izneli najveći teret ove jeseni, a pred tromesečnu pauzu tokom kojih neće biti utakmica na najvećem srpskom stadionu".

Poslednja takmičarska utakmica na stadionu "Rajko Mitić" u godini na izmaku zakazana je za subotu, 10. decembar, od 18 časova, a snage će u okviru 20. kola Superlige odmeriti ekipe Crvene zvezde i niškog Radničkog.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.