Crvena zvezda: Slobodan ulaz na proslavi jesenje titule

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda: Slobodan ulaz na proslavi jesenje titule

Fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da za utakmicu protiv niškog Radničkog u 20. kolu Super lige ulaz na stadion "Rajko Mitić" bude besplatan.

- Poslednja utakmica u 2016. godini koja će se igrati na stadionu Rajko Mitić biće duel između šampiona Srbije Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Ujedno, ovo će biti i meč na kojem će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crvena zvezda proslaviti jesenju titulu. Upravo iz ovih razloga, odlučeno je da kapije našeg stadiona budu otvorene za sve navijace, kako bi pozdravili fudbalere koji su izneli najveći teret ove jeseni - navodi se na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se u subotu od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.