Zvezda ubedljiva protiv Zlatibora

Izvor: RTS, 18.Maj.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ubedljiva protiv Zlatibora

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su još jednu ubedljivu pobedu u nacionalnom šampionatu, pošto su u utakmici sedmog kola savladali Zlatibor sa 83:57.
Zvezda nije imala previše problema da savlada ekipu Zlatibora, iako su gosti na poluvremenu imali minus od samo devet poena (44:35).

Ipak, kvalitet i duža klupa crveno-belih u nastavku je došla do izražaju, pa su izabranici Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tomića zabeležili sedmu pobedu u nacionalnom šampionatu.
Filip Čović bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 16 poena, dok Dobrić dodao 12, a Rivers 11 poena.
U gostujućoj ekipi istakao se Božidar Babović sa 15 poena.
Zvezda je prva na tabeli grupe A sa 14 bodova, dok je Zlatibor četvrti sa devet (dve pobede).
U ostalim mečevima sedmog kola u Grupi A Dunav je kao gost bio bolji od OKK Beograda 92:88, dok je FMP slavio u Čačku protiv Borca 73:59.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda "osetila" Železnik: Čović i Dobrić bez promašaja

Izvor: Mondo, 18.Maj.2019

Filip Čović i Ognjen Dobrić ubacili su sve šuteve danas protiv Zlatibora, i sa penala i iz igre, za još jednu ubedljivu pobedu šampiona...Košarkaši Crvene zvezde imali su lepu priliku ove subote popodne da "osete" dvoranu u Železniku, u kojoj će naredne srede kao gosti igrati protiv FMP-a na...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.