Partizan protutnjao kroz Pančevo

Izvor: RTS, 18.Maj.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protutnjao kroz Pančevo

Košarkaši Partizana ubedljivo su kao gosti savladali ekipu Tamiša 88:62, u sedmom kolu Košarkaške lige Srbije.
Crno-beli su zabeležili sedmi trijumf u isto toliko mečeva u Grupi B KLS-a, dok je Tamiš zabeležio i peti poraz.

Posle efikasne i izjednačene prve deonice (28:28), Partizan je dodao gas i na poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otišao sa sedam poena prednosti.
U nastavku se prednost gostiju uvećavala, do ubedljivog trijumfa 88:62.
Vanja Marinković završio je meč sa 22 postignuta poena, Stefan Janković dodao je 15, a Nikola Janković 12 poena. U timu Tamiša istakao se Bratislav Jeković sa 18 (trojke 6/12).
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan nepogrešiv, ubedljiva pobeda u Pančevu!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019

Iako je mirisalo na novo mučenje, crno-beli su lako savladali Tamiš...Nova, sedma pobeda Partizana u ovoj sezoni Super lige u okviru grupe B, danas su savladali Tamiš u Pančevu rezultatom 62:88...Mirisalo je na novo mučenje crno-belih sa Tamišom, kao što je to bilo u prvom meču. Nakon egala na...

Nastavak na Sportske.net...

Drugo mesto rezervisano za FMP, pobeda u Čačku

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019

FMP bez velikih problema savladao Borac...FMP je u Čačku slavio protiv Borca sa 73:59 (21:14, 14:19, 15:13, 23:13) u sedmom kolu Grupe A...Najbolji u ekipi FMP-a bio je Marko Jeremić sa 24 poena, a devet manje ubacio je Stefan Pot...U ekipi Borca istakao se Radovan Đoković sa 13 poena, a 12 je ubacio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.