Zvezda rizikovala pa u laganom ritmu pobedila Zlatibor

Izvor: B92, 18.Maj.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda rizikovala pa u laganom ritmu pobedila Zlatibor

Košarkaši Crvene zvezde su zabeležili i sedmu pobedu u Superligi Srbije, pobedom nad Zlatiborom u okviru 7. kola domaćeg takmičenja.

Utakmica je odigrana u hali u Železniku, a šampion ABA lige je na kraju slavio rezultatom 83:57.

Izabranici trenera Milana Tomića su utakmicu prelomili tek u drugom poluvremenu, iako su bili u prednosti tokom celog toka meča.

Zvezda je na startu uspostavila svoj ritam igre, ali je u drugoj deonici dozvolila gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se razigraju i da stignu do svega jednog poena zaostatka.

Ipak, domaći tim je sa devet poena viška, koliko je bilo i na kraju prve četvrtine, otišla na veliki odmor, posle koga je usledila serija od 9:0 i time je pobednik meča praktično bio odlučen.

Velike primedbe na ponašanje svojih pulena je imao trener Tomić, ali su oni uspeli da se konsoliduju i opravdaju ulogu velikog favorita.

Sa druge strane, tim iz Čajetine je ostavio sasvim solidan utisak u prvom poluvremenu, ali ih je period od četiri minuta bez poena na startu treće deonice ostavio bez ikakvih šansi da ugroze Zvezdu.

Najefikasniji u redovima beogradskog tima bio je Filip Čović sa 16 poena, Ognjen Dobrić je dodao 12, Kej Si Rivers je dodao 11, a dvocifreni je bio i Dušan Ristić sa poenom manje.

Na drugoj strani je odličan utisak ostavio nekadašnji junior Partizana Božidar Babović sa 15 poena (4-5 trojke), igrač koji je takođe prošao školu “crno-belih“ Bogdan Riznić je dodao 11, koliko je upisao i iskusni centar Radomir Marojević.

Tok meča pronađite na našem sajtu i u LIVE BLOG.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUPERLIGA: Zvezda i dalje BEZ poraza, Zlatibor pao po drugi put (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2019

Novi ubedljiv trijumf...Košarkaši Crvene zvezde slavili su u okviru sedmog kola Superlige Srbije ekipu Zlatibora na svom terenu sa 83:57 (25:16, 19:19, 26:12, 13:10). Crveno-beli su i dalje neporaženi u tekućem delu prvenstvu i gotovo izvesno će sa pozicije broj jedan krenuti u plej-of domaćeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.