Zvezda teško protiv Kluža

Izvor: Mondo, 03.Sep.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda teško protiv Kluža

Šampion regionalne i srpske lige teško izašao na kraj sa Rumunima. "Big Sofo" i Lazić lideri u pobedničkom timu. Zvezdina prva provera.

Foto: KK Crvena zvezda

Partizan nije uspeo, Crvena zvezda jeste. Teško!

Crveno-beli su, kao i "parni valjak" pre dva dana, igrali protiv U-Banke iz Kluža i za razliku od "večitog" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rivala, koji je poražen 72:74, bili bolji za koš - 67:65 (18:15, 13:19, 12:14, 24:17).

Zvezda je gubila do poslednje deonice, ali je nju rešila sa "plus sedam" što je bilo dovoljno za minimalan trijumf.

Sofoklis Skorcanitis i Branko Lazić ubacili su po 11 poena. Nikola Rebić je bio strelac deset, Stefan Jović i Boriša Simanić su ubacili po 9, kapiten Luka Mitrović je postigao 7, a Nastić i Davdovac nanizali su po pet poena. U listu strelaca nisu se upisali Tompson, Lazarević i Radanov.

Drugu prijateljsku utakmicu u novoj sezoni crveno-beli igraju u ponedeljak, protiv Temišvara u Rumuniji, a već za narednio vikend zakazan je turnir u Kraljevu gde će osim Crvene zvezde Telekom igrati i ekipe Mega Leksa, turskog Trabzona i grčkog PAOK-a.

Kluž turneju po Beogradu završava utakmicom protiv FMP-a.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.