Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TESNA POBEDA NA STARTU: Skorcanitis vodio crveno-bele do trijumfa

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pobedu u prvom pripremnom meču u novoj sezoni u duelu sa rumunskim klubom U Banka iz Kluža rezultatom 67:65 (18:15, 13:19, 12:14, 24:17).

Iako su u poslednju deonicu ušli sa pet poena manjka crveno-beli su na kraju ipak uspeli da dođu do trijumfa u meču koji je odigran u Železniku bez prisustva publike.
Sofoklis Skorcanitis je na debiju u crveno-belom dresu postigao 11 poena, koliko je upisao i Branko Lazić, a dvocifren >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << učinak je još imao i mladi Rebić koji je ubacio 10 poena. Stefan Jović i Boriša Simanić su postigli po devet, Luka Mitrović sedam, a Dejan Davidovac i Stefan Nastić po pet poena. Tompson, Radanov i Lazarević nisu uspeli da se upišu u strelce. Na drugoj strani su se istakli Dajks sa 14 i Žigreanović sa 11 poena.
Crvenu zvezdu u narednom periodu očekuje prijateljski meč protiv Budućnosti iz Podgorice, a zatim slede turniri u Kraljevu (rivali PAOK, Mega Vizura i Trabzon) i Zadru gde će srpski šampion biti u grupi sa turskim klubovima Fenerbahčeom i Darušafakom.
Rumunski tim je pre samo dva dana pobedio ekipu Partizana, a sledeći prijateljski meč u Srbiji će odigrati protiv FMP-a.
The post TESNA POBEDA NA STARTU: Skorcanitis vodio crveno-bele do trijumfa appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda teško protiv Kluža

Izvor: Mondo, 03.Sep.2015

Šampion regionalne i srpske lige teško izašao na kraj sa Rumunima. "Big Sofo" i Lazić lideri u pobedničkom timu. Zvezdina prva provera...Foto: KK Crvena zvezda..Partizan nije uspeo, Crvena zvezda jeste. Teško!..Crveno-beli su, kao i "parni valjak" pre dva dana, igrali protiv U-Banke iz Kluža i...

Nastavak na Mondo...

Sofo i Lazić vodili Zvezdu do prve pobede

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2015

Košarkaški klub Crvena zvezda ostvario je prvi trijumf u sklopu priprema za novu sezonu a Sofoklis Skorcanitis i Branko Lazić bili su najefikasniji u pobedi nad rumunskim Klužom...Aktuelni šampion Srbije i regionalne lige odigrao je u četvrtak prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu...Crvena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.