Sofo i Lazić vodili Zvezdu do prve pobede

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofo i Lazić vodili Zvezdu do prve pobede

Košarkaški klub Crvena zvezda ostvario je prvi trijumf u sklopu priprema za novu sezonu a Sofoklis Skorcanitis i Branko Lazić bili su najefikasniji u pobedi nad rumunskim Klužom.

Aktuelni šampion Srbije i regionalne lige odigrao je u četvrtak prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu.

Crvena zvezda je u Železniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugostila rumunski Kluž i slavila rezultatom 67:65!

Najefikasniji pojedinci u redovima ekipe Dejana Radonjića bili su Sofoklis Skorcanitis i Branko Lazić koji postigli po 11 poena, dok je dvocifren učinak imao i Nikola Rebić sa 10 poena.

Stefan Jović i Boriša Simanić su ubacili po 9, kapiten Luka Mitrović je postigao 7, a Nastić i Davdovac nanizali su po pet poena. U listu strelaca nisu se upisali Tompson, Lazarević i Radanov.

Drugu prijateljsku utakmicu u novoj sezoni crveno-beli igraju u ponedeljak, 7. septembra protiv Temišvara u Rumuniji.

Narednog vikenda biće odigran turnir u Kraljevu gde će osim Crvene zvezde nastupiti i ekipe Mega Leksa, turskog Trabzona i grčkog PAOK-a.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šta je Tompson prvo progovorio na srpskom?

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015, 12:11

Prilagođavanje Rajana Tompsona i dalje traje, evo kako se snalazi u Crvenoj zvezdi...Crvena zvezda je juče odigrala svoju prvu pripremnu utakmicu protiv Temišvara u Rumuniji, a ekipu očekuje paklen ritam u narednim danima u sklopu priprema za narednu sezonu...Jedan od onih koji sa zadovoljstvom odrađuju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.