Zvezda prodala golmana!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prodala golmana!

Neočekivano, Zvezda ostaje bez golmana Filipa Manojlovića. Mladi reprezentativac Srbije karijeru nastavlja u Primeri, u redovima povratnika u elitni rang, Hetafea.

Odmah posle meča sa kazahstanskim Irtišom uprava člana španske Primere i čelnici crveno-belih dogovorili su transfer mladog čuvara mreže, a kako piše portal mozzartsport.com srpskom vicešampionu pripašće 1.200.000 evra, plus 20 posto od naredne prodaje.

Mladi golman će potpisati četvorogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ugovor sa timom iz predgrađa Madrida. Crveno-beli ostaju sa iskusnim Damirom Kahrimanom, a verovatno se očekuje da će na "Marakani" da stigne novi golman. Manojlović je prošao kompletni omladinski pogon crveno-belih, a standardan na golu prvog tima postao je prošle sezone posle mečeva u Evropi, zbog loše forme iskusnog Kahrimana.

Pre dve godine, Zvezda je prodala golmana Predraga Rajkovića Makabiju iz Tel Aviva za tri miliona evra. Izgleda su na ceni čuvari mreže crveno-belih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda prodala golmana za 1,2 miliona!

Izvor: Mondo, 15.Jul.2017

Čuvar mreže crveno-belih nastaviće karijeru u Španiji...Prema pisanju domaćih medija, transfer je već dogovoren: Filip Manojlović napušta Crvenu zvezdu posle dvomeča protiv Irtiša!..Dnevni list "Informer" objavio je da golman mlade reprezentacije otići u Španiju i da će potpisati ugovor...

Nastavak na Mondo...

Manojlović u Primeri, Zvezda ostaje bez prvog golmana?!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2017

U najavi još jedan odlazak iz Crvene zvezde, mladi reprezentativac Srbije seli se u špansku Primeru?!..''Bomba'' iz Španije - Hetafe uzima golmana Crvene zvezde Filipa Manojlovića...Ovakav epilog najavila je španska ''Marka'' koja je potvrdila da je mladi srpski čuvar mreže jedan od tri kandidata...

Nastavak na Sportske.net...

GOTOVO: Zvezda prodala braću Ilić!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2017

Luka i Ivan u nedelju putuju u Barselonu na lekarske preglede, posle čega će se obavezati na vernost Pepu Gvardioli..Braća Luka (18) i Ivan Ilić (16), verovatno dva najveća bisera omladinske škole Crvene zvezde u nedelju putuju u Barselonu na lekarske preglede, posle čega će potpisati ugovor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.