Zvezda prodaje golmana Hetafeu

Izvor: B92, 15.Jul.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda prodaje golmana Hetafeu

Mladi golman Crvene zvezde Filip Manojlović karijeru će verovatno nastaviti u Španiji.

Prvoligaš Hetafe pregovara sa crveno-belima za transfer 21-godišnjeg čuvara mreže, potvrdio je vlasnik kluba Anhel Tores Sančes.

Spekuliše se da je u pitanju iznos od oko 1,2 miliona evra i procenat o sledeće prodaje, slično kao u slučaju prelaska Srđana Plavšića u prašku Spartu pre nekoliko nedelja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Španci Manojlovića predstavljaju kao mladog reprezentativca Srbije koji je već prvotimac Zvezde s kojom je igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Manojlović je ponikao u Zvezdi, stigao je u crveno-beli akademiju 2005. iz Radničkog sa Novog Beograda, a debitovao je prošle sezone i odmah postao prvotimac sa 29 nastupa.

U tekućoj je branio na sva tri meča u kvalifikacijama za LE, protiv Florijane (3:0, 3:3) i Irtiša (1:1) pre nekoliko dana. Zvezdu će verovatno napustiti nakon revanša sa kazahstanskim timom sledećeg četvrtka.

Manojloviću će u Hetafeu konkurencija za mesto u timu bili Visente Guaita, te Džoel Robles ili Ruben Janjes.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda prodaje golmana Hetafeu

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jul.2017

Mladi golman Crvene zvezde Filip Manojlović karijeru će verovatno nastaviti u Španiji. Prvoligaš Hetafe pregovara sa crveno-belima za transfer 21-godišnjeg čuvara mreže, potvrdio je vlasnik kluba Anhel Tores Sančes. Spekuliše se da je u pitanju iznos od oko 1,2 miliona evra i procenat o...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.