Hetafe traži prvog golmana: Filip Manojlović već kontaktiran

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hetafe traži prvog golmana: Filip Manojlović već kontaktiran

Mladi čuvar mreže jedna od najkonkretnijih opcija uprave kluba sa Alfonso Pereza

Novopečeni član španske Primere, Hetafe, pre nekoliko dana je ostao bez prvog čuvara mreže Alberta Garsije, koji je otišao na pozajmicu u Rajo Valjekano, pa je uprava kluba iz predgrađa Madrida prinuđena da pronađe novo rešenje na gol liniji, s obzirom da je trenutna opcija samo Visente Gvaita, čuvar mreže koji prošle sezone doživeo povredu zgloba i branio na samo osam mečeva u Segundi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Kako javlja Radio Marka, a prenosi poral čuvenog madridskog lista, na listi želja ekipe sa Alfonso Pereza su tri čuvara mreže, a među njima se nalazi i supertalentovani golman Crvene zvezde Filip Manojlović.

Trenutno prva opcija je golman pod ugovorom sa Evertonom, Hoel Robles, koji je izrazio želju za dolaskom u Hetafe, ali ima više ponuda od kojih su neke finansijski unosnije i mogle bi da prevagnu na neku drugu stranu. Klupski predstavnik će u ponedeljak putovati u Liverpul, ali ga ne očekuje nimalo lagan posao.

Ako priča oko Roblesa propadne Hetafe se okreće Manojloviću, koji je već kontaktiran, što pokazuje da Španci imaju više nego ozbiljne namere sa mladim čuvarom mreže. Ono što oni smatraju kao osnovnu prednost, jeste to što bi do eventualnog početka sezone u Primeri Hetafe dobio golmana u punom takmičarskom ritmu, s obzirom da su kvalifikacije za Ligu Evrope uveliko u toku, a naredne nedelje kreće i Superliga. Naravno, reč je i o čuvaru mreže koji se nalazi na listama najtalentovanijih golmana na Starom kontinentu.

Treća mogućnost je mladi čuvar mreže Real Madrida Ruben Janez, kojem je osnovni minus nedostatak utakmica na profesionalnom nivou, pa su Robles i Manojlović u ovom trenutku primarnije opcije.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Manojlović prodat! Zvezdi 1.200.000 i procenti

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2017

Mladi čuvar mreže će potpisati četvorogodišnji ugovor i zadužiti opremu ekipe sa stadiona Alfonso Perez..Filip Manojlović je novi golman španskog Hetafea. Odmah nakon utakmice sa Irtišom uprava novopečenog člana španske Primere i čelnici crveno-belih dogovorili su transfer supertalentovanog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.