Izvor: N1 televizija, 12.Apr.2021, 18:25

Zvezda je opet šampion: Crveno-bele slavile u majstorici

Košarkašice Crvene zvezde osvojile su četvrtu titulu šampiona Srbije zaredom, pošto su u majstorici finalne serije rezultatom 77:61 bile bolje od Art Basketa u hali “Basket Siti” i slavile sa 2:1 u pobedama. To je 32. titula državnog šampiona u istoriji ženske sekcije košarkaškog kluba Crvena zvezda, po čemu je ova ekipa daleko najtrofejnija u Srbiji.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Zvezde šampionke Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021

Košarkašice Crvene zvezde postale su nove šampionke Srbije, pošto su danas u odlučujućem meču finalne serije plej-ofa pobedile ekipu Art Basketa sa 77:61, u hali "Basket siti" u Beogradu...Crveno-bele su do šampionske titule došla ukupnim rezultatom 2:1, a u majstorici najbolju rolu pružila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.