Košarkašice Zvezde šampionke Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 19:02

Košarkašice Zvezde šampionke Srbije

Košarkašice Crvene zvezde postale su nove šampionke Srbije, pošto su danas u odlučujućem meču finalne serije plej-ofa pobedile ekipu Art Basketa sa 77:61, u hali "Basket siti" u Beogradu.

Crveno-bele su do šampionske titule došla ukupnim rezultatom 2:1, a u majstorici najbolju rolu pružila je Ivana Katanić sa dabl-dabl učinkom od 17 poena i 12 asistencija, a imala je i sedam skokova.

Isti košgeterski učinak imala je i Milica Bojović, koja je uhvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i šest lopti, a Nadežda Nedeljkov sa 19 poena bila je najefikasnija.

U ekipi Arta istakla se Višnja Stefanović sa učinkom od 12 koševa i devet skokova, Katarina Zec je ubacila takođe 12 poena, a Snežana Čolić jedan manje.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.