Zvezda bez zvaničnog stava o inicijativi Radovanovića

Izvor: RTS, 01.Okt.2009, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez zvaničnog stava o inicijativi Radovanovića

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski izjavio je da taj klub još nije zauzeo zvaničan stav povodom inicijative republičkog javnog tužioca Slobodana Radovanovića, koji je najavio da će MUP-u Srbije podneti zahtev za zabranu organizovanog delovanja navijača crveno belih, kao i pristalica Partizana i Rada.

"Crvena zvezda u ovom trenutku nema saznanja o inicijativi javnog tužioca i klub je trenutno okrenut pripremi prvenstvene utakmice sa OFK Beogradom, koja je na programu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << narednog vikenda", naveo je Nikolovski.

Radovanović je precizirao da će danas podneti MUP-u Srbije zahtev za zabranu organizovanog okupljanja, organizovanog odlaska i organizovanog prisustva na fudbalskim utakmicama i ostalim sportskim priredbama navijačima Partizana, Crvene zvezde i Rada.

Javni tužilac je, takođe, kazao da sprema i inicijativu za brisanje iz registra pojedinih navijačkih grupa. Radovanović je objasnio da postoji niz grupa i grupica koje, pod velom navijanja, vrše krivična dela i dodao da to nisu navijači već kriminalci, što proističe iz dokaza koje je prikupila policija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.