Izvor: RTS, 17.Jul.2020, 13:39

Zvezda: Šestorica rekonvalescenata se priključila pripremama

Prvotimci Crvene zvezde su, dan posle uspešne prve kontrolne utakmice protiv IMT-a (2:0), odradili trening oporavka na terenu hotela "Crni vrh". Takođe, na zelenom pravougaoniku bili su i šestorica povratnika, igrači koji su posle karantina zbog koronavirusa, stigli na Zvezdine pripreme.
Bilo je očigledno da je Dejana Stankovića izuzetno obradovala činjenica su danas u punom kapacitetu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na terenu radili rekonvalescenti - Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković.

Pomenuta šestorka je juče stigla na Divčibare i oko 18 časova odradila prvi trening na letnjim pripremama, u terminu kada je Zvezda igrala kontrolni meč sa IMT- om.
Ta činjenica je uticala na još bolje raspoloženje u timu, jer je pomenuta šestorka podigla pozitivnu energiju na viši nivo, a to je jedan od nužnih segmenata za dobre pripreme.
Današnji trening počeo je oko pola 11 u sportskoj sali. Fudbaleri, podeljeni u dve grupe na propisanom odstojanju, uz pomoć fitnes i balans lopti kao i ostalih rekvizita, obavili su neophodni aktivaciju pred početak rada na terenu, na kojem su kroz ševu i istrčavanja odradili prepodnevni trening.
Strahinja Eraković, jedan od najboljih igrača Grafičara prošle sezone u Prvoj ligi Srbije, nije krio zadovoljstvo što se konačno priključio ekipi crveno-belih.
"Veoma sam srećan što sam počeo da treniram. Proveo sam sedam dana u karantinu i moram da priznam jedva sam čekao da počnem da radim. Teško je bez lopte, ali sam odgovorno provodio vreme u izolaciji. Hvala Bogu, sada sam zdrav i sve ide po planu", rekao je Eraković po završetku treninga.
Ekipu Crvene zvezde očekuje još jedan trening u toku današnjeg dana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde, koji su se oporavili od korona virusa, priključili se ekipi

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jul.2020

Šestorica fudbalera Crvene zvezde, koji su se oporavili od korona virusa, priključili su se danas treningu ekipe na pripremama na Divčibarama...Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković juče su stigli na Divčibare i odradili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.