Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jul.2020, 13:52

Fudbaleri Zvezde, koji su se oporavili od korona virusa, priključili se ekipi

Šestorica fudbalera Crvene zvezde, koji su se oporavili od korona virusa, priključili su se danas treningu ekipe na pripremama na Divčibarama.

Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković juče su stigli na Divčibare i odradili trening u terminu kada je Zvezda igrala kontrolni meč sa IMT-om.

Oni su se danas priključili ekipi na treningu.

"Veoma sam srećan što sam počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da treniram. Proveo sam sedam dana u karantinu i moram da priznam jedva sam čekao da počnem da radim. Teško je bez lopte, ali sam odgovorno provodio vreme u izolaciji. Hvala Bogu, sada sam zdrav i sve ide po planu", rekao je Eraković po završetku treninga, prenosi klub.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina šestorka pobedila koronu, pa stigla na Divčibare

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Dejan Stanković će do kraja priprema moći da računa na njih...Šestorica fudbalera Crvene zvezde, koji su se oporavili od korona virusa, priključili su se danas treningu ekipe na pripremama na Divčibarama...Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.