Zvezda - Na vidiku novi odlazak!

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Na vidiku novi odlazak!

U senci iščekivanja realizacije transfera Marka Grujića u Liverpul, na pomolu je još jedan odlazak iz Zvezde ove zime.

Desni bek crveno-belih Miloš Cvetković je protekle jeseni pao potpuno u drugi plan posle oporavka Marka Petkovića od povrede.

Trener Miodrag Božović je imao puno poverenje u Petkovića, on je to opravdao, pa je sada logična posledica da Cvetković potraži novu sredinu.

Radi se o 25-godišnjem fudbaleru kojeg je bivši trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde Nenad Lalatović doveo iz Napretka, gde su zajedno sarađivali. Dok je Lalatović vodio Zvezdu, Cvetković je imao svoje mesto u timu, ali se jesenas to potpuno promenilo, dolaskom trenera Božovića.

Današnji ''Sport'' prenosi da za Cvetkovića već postoji interesovanje, i to iz Grčke, od strane Asterasa i Panetolikosa, pa su sve veći izgledi da desni bek napusti Marakanu posle novogodišnjih i božićnih praznika.

Naravno, u tom slučaju bi bilo za očekivati i da Zvezda pronađe novu alternativu Marku Petkoviću na toj poziciji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.