Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAPITALAC: ‘Grofovski’ ulov Miodraga Božovića (FOTO)

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović evidentno uživa u odmoru posle uspešne sezone u Superligi Srbije.

Božović se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde odmara i ‘puni’ baterije za nastavak sezone u kojoj je Crvena zvezda već nadomak osvajanja titule šampiona Srbije.
Prepustio se druženju sa prijateljima i – pecanju. Kažu da je ta ljubav u velikom broju slučajeva uzvraćena, a ona se ovog puta ‘Grofu’ i njegovim ribolovcima sa Ade Bojane >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vratila kroz ulov tune teške čak 65 kilograma.
Ribolovci ulovili tunu od 65 kilograma, u ekipi bio i Grof Božović https://t.co/AyhxBemcc5 pic.twitter.com/tujPow689N
— Crna Gora (@crna_gora_me) December 27, 2015

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Ada

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) GROF KAPITALAC: Trener Zvezde ulovio ogromnu tunu od 65 kilograma!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2015

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović odmara u Crnoj Gori po završetu prvog dela sezone u Superligi Srbije...Crveno-beli su prvi deo sezone završili ubedljivo na prvom mestu na tabeli sa 62 boda...Božović je u društvu prijatelja ribolovaca ulovio tunu od 65 kilograma. Ova slika se pojavila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.