Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božoviću, šta to upeca? (FOTO)

Ribolovci sa Ade Bojane ulovili su tunu tešku 65 kilograma! To široj javnosti u našoj zemlji ne bi bilo toliko interesantno da se u ekipi nije našao i strateg Crvene zvezde Miodrag Božović.

Trener kluba iz Ljutice Bogdana trenutno je na odmoru, nakon što je crveno-bele u prvom delu Super lige doveo do liderske pozicije i ogromnih "plus 25" u odnosu na prve pratioce Čukarički i Borac, odnosno 26 više od "večitog" rivala Partizana.

Još jedan Božovićev uspeh...

Ribolovci ulovili tunu od 65 kilograma, u ekipi bio i Grof Božović https://t.co/AyhxBemcc5 pic.twitter.com/tujPow689N— Crna Gora (@crna_gora_me) December 27, 2015
Pogledaj vesti o: Ada,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.