Grof ulovio KAPITALCA! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grof'' ulovio ''KAPITALCA''! (foto)

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović uživa u zasluženom odmoru u Crnoj Gori, ali i nastavlja da ''pobeđuje'' sa još jednom svojom ekipom.

Naime, prema vestima iz Crne Gore, Miodrag Božović je bio član ekipe ribolovaca koja je na Adi Bojani koja je uspela da ulovi tunu tešku čak 65 kilograma.

Naravno, čitava ekipa je ovaj svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << podvig ovekovečila, a popularni ''Grof'' očigledno niže uspehe gde god da se pojavi.

Treba li podećati da je sa Crvenom zvezdom ove jeseni ostvario čak 25 bodova prednosti u odnosu na prve pratioce...

Ribolovci ulovili tunu od 65 kilograma, u ekipi bio i Grof Božović https://t.co/AyhxBemcc5 pic.twitter.com/tujPow689N

— Crna Gora (@crna_gora_me) December 27, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božoviću, šta to upeca? (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2015

Ribolovci sa Ade Bojane ulovili su tunu tešku 65 kilograma! To široj javnosti u našoj zemlji ne bi bilo toliko interesantno da se u ekipi nije našao i strateg Crvene zvezde Miodrag Božović...Trener kluba iz Ljutice Bogdana trenutno je na odmoru, nakon što je crveno-bele u prvom delu Super lige...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda - Na vidiku novi odlazak!

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2015, 11:18

U senci iščekivanja realizacije transfera Marka Grujića u Liverpul, na pomolu je još jedan odlazak iz Zvezde ove zime...Desni bek crveno-belih Miloš Cvetković je protekle jeseni pao potpuno u drugi plan posle oporavka Marka Petkovića od povrede...Trener Miodrag Božović je imao puno poverenje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.