Zvezda - Darušafaka 10:5 (prva četvrtina)

Izvor: RTS, 31.Mar.2016, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Darušafaka 10:5 (prva četvrtina)

Crvena zvezda, na krilima krcate Kombank arene, igra za istorijski plasman u plej-of Evrolige. Protivnik je turska Darušafaka.
20.00 - Počeo je meč u Areni.

Novi meč Crvene zvezde, novi spektakl u Beogradu i prilika da crveno-beli ostvare istorijski plasman u četvrtfinale Evrolige.
U prvom meču ovih ekipa, Darušafaka je slavila u Istanbulu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon uzbudljive i neizvesne završnice (69:66), međutim, u međuvremenu je turska ekipa izgubila sve šanse da se plasira među osam najboljih ekipa, a Zvezda ima priliku da u preostale dve utakmice jednom pobedom taj plasman potvrdi.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Turska

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda - Darušafaka 10:11 (prekid)

Izvor: RTS, 31.Mar.2016

Crvena zvezda, na krilima krcate Kombank arene, igra za istorijski plasman u plej-of Evrolige. Protivnik je turska Darušafaka. . 20.10 - Zbog kvara na satu, trenutno je prekinut meč. Igrači se zagrevaju. Cirbes je probao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.