Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2020, 19:06

Zvanično: Šefild platio rekordnih 26.000.000 evra za Brustera! Liverpulu i 15 odsto od naredne prodaje, plus povratna klauzula

Blejdsi se baš potrudili, Redsi pobedili

Poslednji je ušao u trku za potpis, ali Šefild junajted je na kraju uspeo da pokupi Rajana Brustera Aston Vili i Kristal Palasu ispred nosa!

Supertalentovani krilni napadač Liverpula Rajan Bruster karijeru nastavlja u Šefild Junajtedu i tu više nema nikakve dileme. Blejdsi su ispunili sve kriterijume koje je Liverpul postavio pred kupce i dobili jednog od najtalentovanijih ostrvskih fudbalera za narednih pet >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godina! Pored toga što je razbio kasu i s 26.000.000 evra za Brustera posle samo godinu dana oborio rekord postavljen kupovinom Sandera Desta iz Genka za 24.000.000 evra, Šefild Junajted se obavezao da Liverpulu isplati i 15 odsto od naredne prodaje, a Liverpul će uz sve to imati i mogućnost da po povratnoj klauzuli vrati Brustera nazad na Enfild po unapred dogovorenoj ceni u naredne tri godine. Naravno, ako Brusterov napredak bude u željenim okvirima i ako mladi desnokrilni ofanzivac bude potreban Redsima.

Podsetimo, Bruster je želeo da ode s Enfilda jer mu Jirgen Klop nije garantovao ni minute, ni mesto u timu. Nije želeo u Aston Vilu, već je čekao isključivo ljude iz Kristal Palasa da se jave i ispune zadate uslove. Ipak, Kris Vajlder se pre nekoliko dana javio i počistio konkurenciju. Šefild osim Arona Remzdejla na golu nije doveo nijedno bitno pojačanje ovog leta, što se odmah odrazilo na rezultate u Premijer ligi. Šefild je jedini klub u prvenstvu bez postignutog gola, a naređao je i sve poraze dosad, pa je jačanje konkurencije u napadu i dovođenje sveže krvi u sistem bilo neophodno.

Bruster je prošle sezone bio odličan u Svonsiju na pozajmici, a postigao je 16 golova u svim takmičenjima. Od toga deset u Čempionšipu. Pred njim je, tvrde ostrvski stručnjaci, lepa budućnost i mogao bi da izraste u pravu zvezdu engleskog fudbala. Samo, još nije dobio pravu šansu u Premijer ligi. A Šefild mu je sada nudi širom otvorenih ruku.

Videćemo da li je ovo bila samo kocka Blejdsa ili će biti najbolja kupovina ovog kluba i pravo rešenje za budućnost.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.