Zvanično! Liverpul prodao golmana, dva kandidata za zamenu!

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično! Liverpul prodao golmana, dva kandidata za zamenu!

Do četvrtak će Jirgen Klop morati da dovede čuvara mreže...

Liverpul je inkasirao oko sedam miliona evra za svog rezervnog golmana. Simon Minjole, reprezentativac Belgije je želeo da brani, rekao je to još na početku priprema, pored Alisona nema nikakvu šansu.

Na kraju, klub ga je prodao Brižu, pa će čovek sa preko 200 nastupa za Redse i posle gotovo deceniju u PL, ponovo braniti u domovini gde je, pre odlaska u Sanderlend 100 puta čuvao mrežu kluba iz rodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grada, Sent Trojdena.

Klub Briž je tako doveo pojačanje, a Liverpulu ostaje do četvrtka da nađe zamenu.

Za sada su, prema informacijama iz Engleske, dva imena u igru, jedno je Aleks MekKarti iz Sautemptona koji se ranije pominjao i koji je prošle godine debitovao za Englesku, drugo Adrijan, iskusni čuvar mreže Vest Hema koji je slobodan, istekao mu je ugovor, prošle sezone nije ni branio, Fabijanski je stajao na golu svih 38 mečeva u PL.

Videćemo šta će u narednih par dana odlučiti Klop, mora da dovede rezervu Alisonu Bekeru, traži iskusnog čuvara mreže koji će prihvatiti da sedi na klupi i eventualno brani u nekom od domaćih kupova, odnosno manje bitnim utakmicama.

Minjole je prošle godine branio samo dva puta, nije nastupio nijednom u šampionatu, niti Ligi šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Liverpul prodao Minjolea za 9.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2019

Iskusni Belgijanac Simon Minjole (31) napustio je Liverpul i preselio se u Klub Briž za 9.000.000 evra. Reprezentativac Belgije tako je stavio tačku na šestogodišnju avanturu na Enfildu i potpisao petogodišnji ugovor sa belgijskim velikanom, što je Briž potvrdio i na svom sajtu. Liverpulu pripada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.