Zvanično - Evo kada će biti odigran El Klasiko!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Evo kada će biti odigran "El Klasiko"!

Dogovora nije bilo, ni jednoglasne odluke, na kraju presudila većina...

Odluka je doneta, "El Klasiko" koji je odložen, trebalo je da se igra narednog vikenda zakazan je za sredu 18. decembar, na stadionu "Kamp Nou".

Zbog problema u Kataloniji i pretnje javnom redu i miru, Barselona i Real neće moći da igraju u subotu, oba tima su kategorički odbila da zamene domaćinstvo, odnosno da se igra na "Bernabeu" u prvom delu sezone.

Nekoliko datuma je bilo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igri, liga i savez su se sukobili, na kraju je formiran komitet od 3 člana koji je danas doneo odluku, glasovima dva protiv jedan.

Najveći derbi svetskog fudbala biće odigran 18. decembra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona - Real definitivno 18. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019

Najveći derbi španskog fudbala između Barselone i Real Madrida definitivno će se odigrati 18. decembra na Kamp nou, saopšteno je iz La Lige...Derbi 10. kola, čuveni El Klasiko, prvobitno je bio zakazan za 26. oktobar, ali je odložen zbog demonstracija u glavnom gradu Katalonije...Utakmica će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"El Klasiko" odložen, kome više odgovara?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019

Donesen novi termin igranja jednog od najvećih fudbalskih derbija...Danas je i stigla potvrda, španski fudbalski komitet je odlučio da se duel Barselone i Real Madrida odigra 18. decembra na "Nou Kampu", što znači da će oba tima biti pošteđena ove nedelje u prvenstvu Španije...Real Madrid je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.