Barselona - Real definitivno 18. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona - Real definitivno 18. decembra

Najveći derbi španskog fudbala između Barselone i Real Madrida definitivno će se odigrati 18. decembra na Kamp nou, saopšteno je iz La Lige.

Derbi 10. kola, čuveni El Klasiko, prvobitno je bio zakazan za 26. oktobar, ali je odložen zbog demonstracija u glavnom gradu Katalonije.

Utakmica će početi u 21 sat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Barselona - Real definitivno 18. decembra

Izvor: RTS, 23.Okt.2019

. Najveći derbi španskog fudbala između Barselone i Real Madrida definitivno će se odigrati 18. decembra na Kamp nou, saopšteno je iz La Lige. Utakmica je odložena jer država smatra da je organizacija meča veliki bezbednosni rizik, pošto u Kataloniji, odnosno Barseloni, traju protesti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.